Giresun'da miting atışması devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi'nin açıklamalarına cevap verdi. Gezmiş, CHP Ge

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş, AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi'nin açıklamalarına cevap verdi. Gezmiş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 Temmuz tarihinde Giresun'da gerçekleştirdiği açık hava mitingine katılımın çok yoğun olduğunu ileri sürdü.

"10 bini aşkın insanımız tamamen gönüllü katılmış, umudun adresine koşmuştur." diyen Gezmiş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Recep Bey'in başbakanlığında yaptığı mitingde bile böyle bir kalabalığa rastlanmamıştır. Görülüyor ki AKP İl Başkanı'nda partimize gösterilen ilgiden dolayı önümüzdeki seçimde muhalefete düşeceklerini anladığından bir panik atak hali başlamıştır. Ancak bilinmelidir ki korkunun ecele faydası yoktur. Gümbür gümbür geliyoruz, iktidara koşuyoruz."

Gezmiş, CHP iktidarında FİSKOBİRLİK'i dinamik, saydam ve hesap verebilir hale getireceklerini, fındık fiyatını hasattan önce açıklayacaklarını ifade etti. "Dünyanın en büyük fındık üretimine sahip olan bölgemizin üründe söz sahibi olması için fındık borsası da Karadeniz Bölgesi'ne kurulacak, fındık sanayisi Karadeniz Bölgesi'nde desteklenecektir." dedi.