Plaj Futbolu Milli Takımı Dünya Şampiyonası'na Hazır

İtalya'da 11-18 Temmuz tarihlerinde oynanacak olan FIFA Plaj Futbolu Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde İtalya ve Almanya ile oynayacağı maçlar için Alanya Granada Luxury Otel'de kampta bulunan Plaj Futbolu Milli Takımı hazırlıklarını tamamladı

Plaj Futbolu Milli Takımı Dünya Şampiyonası'na Hazır
İtalya'da 11-18 Temmuz tarihlerinde oynanacak olan FIFA Plaj Futbolu Dünya Kupası Avrupa Elemelerinde İtalya ve Almanya ile oynayacağı maçlar için Alanya Granada Luxury Otel'de kampta bulunan Plaj Futbolu Milli Takımı hazırlıklarını tamamladı.
8 Temmuz Perşembe günü İtalya'ya hareket edecek olan Milli Takım, TFF Garanti Plaj Futbol Ligi Evrenseki etabı sonunda belirlenen Evrenseki karmasıyla oynadığı hazırlık karşılaşmasında sergilediği futbol ile göz doldurdu. Evrenseki Beach parkta oynanan ve Plaj Futbolu Milli Takım İdari Sorumlusu Şamil Bilgin'in yönettiği karşılaşmada, Milli futbolcular yaptıkları hareketler ve attıkları gollerle futbolseverlerden tam not aldı.
ÇOK İYİ BİR HAZIRLIK DÖNEMİ GEÇİRDİK
Plaj Futbolu Milli Takım İdari Sorumlusu Şamil Bilgin, dünya kupası öncesinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek "Türkiye olarak dünyada ilk 10 takım arasına girmeyi hedefliyoruz. Dünya kupası elemelerindeki rakiplerimizden evsahibi İtalya dünya şampiyonalarında her zaman ilk 5 içerisinde yeralan güçlü bir takım. Almanya'yı yenerek İtalya ile birlikte gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Futbolcu arkadaşlarımızın form durumları çok iyi" diye konuştu.