Siyah Beyazlılar Sağanak Altında Çalıştı Bischofshofen

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Pongau bölgesinde sürdüren Beşiktaş, bu sabah sağanak yağmur altında iki saat çalıştı.

  Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya ' nın Pongau bölgesinde sürdüren Beşiktaş , bu sabah sağanak yağmur altında iki saat çalıştı .
Bölgenin tek sahası olan BSK-Bischofshofen stadında hafif koşu ve ısınma hareketleriyle çalışmaya başlayan siyah beyazlı futbolcular , daha sonra kondisyoner Carlos Cascallana yönetiminde istasyon çalışması yaptı .
Sağanak yağmura rağmen çalışmalarını sürdüren futbolcular antrenmanın ikinci bölümünde teknik direktör Bernhard Schuster yönetiminde beyaz , pembe ve sarı gruplara ayrılarak yarı sahada pas ve şut çalışması yaptı .
Antrenmanın son bölümünde ise yine üç guruba ayrılan futbolcular , tam sahada kanatlardan gelen topları gole çevirmek konusunda taktik çalışma yaptılar .
Teknik direktör Schuster , üç guruba ayırdığı futbolcuları , dönüşümlü olarak kanatlara ve ortaya alarak hem kanatlarda hem de orta sahada taktik çalıştırdı .
Bir süre önce omuzundan sakatlanan genç kaleci Cenk dün akşam yapılan antrenmanla birlikte yeniden sahaya döndü ve bugünkü sabah antrenmanında da çalışmaya katıldı .
Bu arada iki gün önce kamp bölgesine gelen teknik direktör Schuster ' in kızı Rebeka da bugün yağmur altında gerçekleşen sabah antrenmanını tribünden izledi . Altın sarısı saçlarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Rebeka Schuster babasını antrenman ve hazırlık maçlarında yalnız bırakmıyor .

-QUARESMA OLDU ' KARİZMA ' -

Siyah beyazlı ekibin yeni transferi Ricardo Quaresma , isminin zor telaffuz edilmesi nedeniyle takım arkadaşları arasında kısaca " Karizma " diye çağrılıyor .
Takım arkadaşlarının antrenman sırasında kendisine " Karizma " diye seslenmelerine tepki göstermeyen Quaresma ' nın yeni ismine alıştığı gözlendi .
Vücudunun birçok bölgesi dövme ile kaplı olan Portekizli ünlü oyuncunun çok sevdiği belirtilen annesinin portresini de sol bacağının arkasına çizdirmiş .
Siyah beyazlı futbolcular ikinci hazırlık maçını yarın Avusturya ikinci liginden SV . Grödig takımıyla oynayacak .
Karşılaşmanın TSİ 19 . 30 ' da Salzburg yakınlarındaki Grödig kasabasında gerçekleşeceği bildirildi .

05 . 07 . 2010 14 : 32 : 14