Sayıştay Başkanı Akyel, Vali İmga'yı ziyaret etti

Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti.

Sayıştay Başkanı Akyel, bir dizi ziyaret ve inceleme

Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga'yı makamında ziyaret etti.

Sayıştay Başkanı Akyel, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar'a geldi. İlk olarak Vali İmga'yı ziyaret eden Akyel, burada yaptığı konuşmada, 1992-1993 yılları arasında Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde kaymakam olarak da görev yaptığını söyledi.

Afyonkarahisar'ın kendisi için çok önemli bir il olduğunu dile getiren Akyel, burada gördüğü candan ilgiden dolayı Afyon halkına teşekkür etti. Afyonkarahisar'ın Türkiye'nin merkezinde yol ağı üzerinde bulunan bir il olduğunu aktaran Akyel, uzun süredir takip ettiği Afyonkarahisar'da son yıllarda çok önemli gelişmeler yaşandığını kaydetti. Akyel, bunda da Vali Haluk İmga'nın çok büyük katkısı olduğuna yürekten inandığını bildirdi.

Vali İmga da Sayıştay gibi, devletin en önemli ve saygın bir kurumunun başkanı olarak Akyel'i Afyonkarahisar'da misafir etmenin mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi. İmga, Akyel'in, yıllar önce İscehisar ilçesinde kaymakam olarak görev yaparken de çok önemli çalışmalara imza atarak gönüllerde yer edindiğini kaydetti.

Afyonkarahisar'da görevli olan Sayıştay müfettişlerinin de katılımı ile gerçekleşen ve karşılıklı bilgi alışverişinin yapıldığı ziyaretin son bölümünde, Vali Haluk İmga Sayıştay Başkanı Recai Akyel'e kök boyalı Bayat kilimi hediye etti.

Akyel, daha sonra da Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti. Akyel'in, Başkan Çoban'a yaptığı ziyarete Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Sait Açba ve Halil Aydoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Başkan Yardımcısı Ziya Arı ile Mali Hizmetler Müdürü Coşkun Yarımay da katıldı.