İbrahim Toraman: Başarılı olmak için ruhumu ortaya koyuyorum

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, Beşiktaşla özleştiğini ve başarılı olmak için ruhunu ortaya koyduğunu söyledi. Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'd...



Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu İbrahim Toraman, Beşiktaşla özleştiğini ve başarılı olmak için ruhunu ortaya koyduğunu söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları için Avusturya'da kamp yapılan otelde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran İbriham Toraman, Teknik Direktör Schuster'in gelmesiyle yeni bir döneme girildiğini belirterek, "Hocamız her futbolcuyu görmek istiyor. Zaman geçtikçe daha iyi olacağız" dedi. Alman çalıştırıcının antrenmanlarda bazı pozisyonlar gösterdiğini ve bunları uygulamaya çalıştıklarını anlatan İbrahim Toraman, "İki stoperin kanatlardan açılmasını istiyor. Alışmaya çalışıyoruz. Oyunu rakip sahaya taşıyabileceğimiz bir oyun anlayışı içerisinde" diye konuştu.
Stoper olmasına karşın geçen sezon oyun anlaşıyı çerçevesinde bazı maçlarda farklı bölgelerde görev aldığını hatırlatan Yıldız futbolcu, elinden geldiğince takıma faydalı olmaya gayret ettiğini anlattı. Beşiktaş'tan kopmak gibi bir düşüncesinin bulunmadığını ifade eden İbrahim Toraman, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hiç bir zaman Beşiktaş'tan kopmak gibi bir düşüncem olmadı. Takıma daha fazla nasıl katkı sağlarım, bunu düşünüyorum. Uzun yıllar bu camiaya hizmet etmek istiyorum. Artık Beşiktaş'la özdeşleştim. Ruhumu ortaya koyuyorum. Bu formaya layık olmaya çalışıyorum. Bu sebeple ayrılmak bana çok zor geldi"
Uzun bir sakatlıktan sonra Neftçi Bakü ile oynanan hazırlık maçında 45 dakika başarıyla forma giyen Delgado'nun iyi yolda olduğunu anlatan İbrahim Toraman, "Kendisinin mutlaka takıma katkısı olacaktır" ifadesini kullandı. İbrahim Toraman, Dünya Kupası'nda favorisinin ise Almanya olduğunu sözlerine ekledi.
(CİHAN)

Zaman