Aşk-ı Memnu veda bölümünün tekrarı bile rekor kırdı

Milyonları ekran başına kilitleyen Aşk-ı Memnu isimli dizi geçtiğimiz haftalarda muhteşem bir veda bölümüyle izleyicilerinden ayrılmıştı.

Aşk-ı Memnu veda bölümünün tekrarı bile rekor kırdı
  Perşembe gecelerinin vazgeç ; ilmezi haline gelen Aşk-ı Memnu , veda bö ; lü ; mü ; nü ; n ardından uzun sü ; re gü ; ndemden dü ; şmedi .

Ertesi hafta yayınlanan veda bö ; lü ; mü ; nü ; n tekrarı ile izleyicileri yine ekran başına kilitlemeyi başaran Aşk-ı Memnu , hala en ç ; ok konuşulan konular arasında .

Dizinin fan sitelerinde ve forumlarda bir ç ; ok izleyici ç ; eşitli konularda tartışmaya devam ederken ü ; nlü ; oyuncu Beren Saat ' in Aşk-ı Memnu ile yakaladığı şö ; hretten dolayı zor gü ; nler geç ; irdiği ileri sü ; rü ; ldü ; .

Bir yarışmayla başlayan oyunculuk ö ; ykü ; sü ; nde bü ; yü ; k bir sınavı başarıyla geç ; en Beren Saat milyonların gö ; nlü ; nde taht kurmayı başardı . Aşk-ı Memnu Veda bö ; lü ; mü ; nde Bihter rolü ; yle izleyicileri duygulandıran bir finalde başarılı bir oyunculuk sergileyen Beren Saat , Aşk-ı Memnu ekibinin dü ; zenlediği veda gecesinde de hayranlarını ve rol arkadaşlarını ü ; zdü ; . Geceye koltuk değnekleri ile katılan Beren Saat iç ; in nazar değdi yorumları yapıldı .

Dizinin final bö ; lü ; mü ; nü ; n yayınlanmasının ardından 10 gü ; nden fazla geç ; mesine rağman gü ; ndemden dü ; şmeyen Aşk-ı Memnu veda bö ; lü ; mü ; ne ait videolar da internet ü ; zerinde tıklanma rekorları kırıyor .