Dansözlü eğlenceyle gündeme gelen Kaymakam Yıldırım, Ardahan Vali Yardımcılığı'na atandı

Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl hazı

Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca İçişleri Bakanlığı tarafından her yıl hazırlanarak çıkartılan rutin atama kararnamesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylandı. Kararname'de Sivaslı Kaymakamlığı görevinden Oltu'ya atanırken düzenlenen dansözlü veda partisi ile basın yayın organlarına yansıyan Sedat Yıldırım'ın Ardahan Vali Yardımcılığı'na getirildi.

Kararnameyle Ardahan'da 2 vali yardımcı ile Çıldır, Hanak, Göle ve Posof Kaymakamları başka görevlere getirildi. Çıldır Kaymakamı Önder Çan Siirt Vali Yardımcılığı'na atanırken, Domaniç Kaymakamı Cevat Çelik Çıldır Kaymakamlığı görevine getirildi. Hanak Kaymakamı Süleyman Ovalı Bingöl Vali Yardımcılığı'na atandı. Asarcık Kaymakamı Adem Çelik ise Hanak Kaymakamı oldu. Göle Kaymakamı Ali Uysal Karabük Vali Yardımcısı olurken Göle Kaymakamlığı'na Eğil Kaymakamı Kemal Atasoy atandı. Posof Kaymakamı Muammer Köken ise Tunceli Vali Yardımcılığı görevine getirilirken Posof Kaymakamlığı'na Samsun/Ayvacık Kaymakamı Tahir Şahin atandı.

2 Vali Yardımcısının da Görev Yerleri Değişti.

Kararname ile Ardahan Vali Yardımcısı Ali Fuat Atik Ulus Kaymakamlığı'na, Alper Balcı ise Ağrı Vali Yardımcılığı görevine atandı. Ardahan Vali Yardımcılıkları'na ise Bitlis Vali Yardımcısı Ahmet Karatepe ile Sivaslı Kaymakamlığı görevinden Oltu'ya atanırken düzenlenen dansözlü veda partisi ile basın yayın organlarına yansıyan Sedat Yıldırım Ardahan Vali Yardımcılığına atandı.