Marmarisli Kadir'in Tekerlekli Sandalye Özlemi Sona Erdi

Marmaris Yalı Lions Kulübü ve Marmaris Lions Kulübü, kendi imkânlarıyla temin ettiği bir adet tekerlekli sandalyeyi Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan bir öğrenciye hediye etti

Marmarisli Kadir'in Tekerlekli Sandalye Özlemi Sona Erdi
Marmaris Yalı Lions Kulübü ve Marmaris Lions Kulübü, kendi imkânlarıyla temin ettiği bir adet tekerlekli sandalyeyi Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim alan bir öğrenciye hediye etti.
Dünyada uluslar arası nitelikte karşılıksız yardım ve hizmet akışı sürdüren Lions Kulüpleri, yerel ölçekte de hizmet vermeye devam ediyor. Lionslar Engellilere daha önce yaptıkları sandalye dağıtımına dün bir yenisini daha eklediler.
Marmaris Lions Kulüp üyesi Serdar Bakırlı ve Yalı Lions Kulübü Başkanı Zekiye İpçi yapılan hizmetler hakkında şunları söylediler "İhtiyacına inandığımız müessese ve insanlara burs, iş, kütüphane, tezgâh, gıda, üst baş gibi yardımlarımızı yıllardır sürdürüyoruz. Bugünde bu hizmet zincirine bir yenisini daha ekleyerek engelli kardeşlerimizin eli, kolu, ayağı olarak onlara hayat mücadelesinde destek olmak onlara yön göstermek bizlere çok büyük manevi bir güç vermektedir. Lions bir hizmet anlayışıdır ve karşılıksız hizmet demektir. Dünyada ve uluslar arası nitelikte bu hizmet anlayışını devam ettirmek, bir Lions olarak görevimizdir. İyi bir Lions olabilmek için, zamanınızı, bilgi ve becerinizi, maddi ve manevi zenginliklerinizi en önemlisi sevgi ve şefkatinizi karşılık beklemeksizin vermemiz gerekiyor. Sahip olduğumuz imkânlarımızdan bir kısmını bizden daha şanssız insanlara aktarmaktan dolayı, Lions üyeleri olarak ne kadar mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyoruz" diye konuştu.
Çetibeli köyünde suyu ve elektriği olmayan çadırda ailesi ile birlikte yaşamaya çalışan Kadir Sarı adındaki öğrenciye hediye etmek için sandalyeyi teslim alan Martılar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Yeliz Ekiz Özdemir de, şöyle konuştu; " Bazı imkânı olmayan öğrencilerimizin ihtiyaçlarını bildirdiğimiz Marmaris Lions ve Yalı Lions Kulüpleri her zaman güçleri nispetinde yanımızda olmaktadırlar. Bilhassa engelli vatandaşlarımıza olan hassasiyetleri beni ve okul öğretmenlerimi çok duygulandırıyor"
Amaçlarının toplumu engelli bireylere karşı duyarlı hale getirmek olduğunu söyleyen Yeliz Ekiz Özdemir, "Unutmayalım ki doğuştan olmasa da bir kaza anında biz veya yakınlarımız da engelli olabilir. Bunu bir düşünelim" dedi.