Troya, 6 Temmuz'dan itibaren Antalya'da sahnelenecek

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun son gösterisi Troya, 2010 Türkiye Turnesi çerçevesinde Antalya sezonunu açıyor.

Anadolu Efsanesi Troya, 20

  Anadolu Ateşi Dans Topluluğu ' nun son gösterisi Troya , 2010 Türkiye Turnesi çerçevesinde Antalya sezonunu açıyor .

Anadolu Efsanesi Troya , 2010 Türkiye Turnesi kapsamında 6 Temmuz ' dan itibaren her salı Antalya Gloria Aspendos Arena ' da sahnelenmeye başlayacak . İzmir , Ankara ve İstanbul ' da ikişer gösteri yapan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu , turne kapsamında Antalya ' da Kasım ayına kadar 13 gösteriyle yerli ve yabancı turistlere keyifli anlar yaşatacak . 250 kişilik dansçı kadrosuyla " Dünyanın en büyük ve en hızlı dans grubu " unvanını taşıyan Anadolu Ateşi , Antalya ' da kendi sahnesi olan Gloria Aspendos Arena ' da 3 bin yıllık efsaneyi danslarla anlatacak .

Anadolu Ateşi Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan , bugüne kadar en iyi ve en ünlü mekânlarda sahne aldıklarını belirtti .

Gösteriyle ilgili açıklamalarda bulunan Erdoğan , şunları söyledi : " Anadolu Ateşi ' ne olan ilgi her geçen gün daha da büyüyor . Dansçı kadromuz 250 kişi olmasına rağmen gelen taleplere cevap vermekte zorlanıyoruz . Özellikle son dönemlerde Arap ülkelerinden yoğun bir istek var . Hem Anadolu Ateşi Evolution hem de Troya ile gösterilerimiz aralıksız sürüyor . Troya ' nın Antalya ' daki gösterilerine de başlıyoruz . Antalya bizim için çok önemli . Dünyanın tatil merkezi bizim de ikinci evimiz . Turistlere kendi kültürümüzü , sanatımızı ve tarihimizi Anadolu ' nun dans diliyle onlara anlatıyoruz . Bu da bize büyük gurur veriyor . "