Güneş forvette ısrar etti yönetim Cavenaghi'ye gitti

Yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz'da devam eden Trabzonspor, transferde yeniden harekete geçti. Önceki gün Teknik Direktör Şenol Güneş'in bir yabancı golcü daha alac...



Yeni sezon hazırlıklarına Isparta Davraz'da devam eden Trabzonspor, transferde yeniden harekete geçti. Önceki gün Teknik Direktör Şenol Güneş'in bir yabancı golcü daha alacaklarını söylemesinin ardından temastaki isimler de ortaya çıkmaya başladı.

Bordo-Mavili yönetimin, Güneş'in de onay verdiği Arjantinli forvet Fernando Ezequiel Cavenaghi'yi renklerine bağlamak için girişimlere başladığı öğrenildi.
Bordeaux'da forma giyen 27 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna dahil edebilmek için kolları sıvayan Bordo-Mavili yönetimin, sözleşmesi 2011 yılında dolacak Cavenaghi'nin bonservis bedeli konusunda Fransız kulübünden kolaylık beklediği ifade edildi. Bordeaux'da oynadığı 75 maçta 32 gol kaydeden Arjantinli futbolcunun fazla forma şansı bulamamaktan dolayı takımda huzursuz olduğu, Karadeniz temsilcisinin teklifine de sıcak baktığı kaydedildi. Tecrübeli oyuncu, daha önce River Plate ve Spartak Moskova gibi ekiplerde forma giydi.
Bu arada Selçuk İnan, sözleşmesini uzatmak için yönetimle görüşmelerini sürdürüyor. Trabzonspor'da oynamaktan son derece mutlu olduğunu vurgulayan Selçuk, "Başka bir kulüple görüşmede bulunmam mümkün değil." dedi. Öte yandan futbolcular ve teknik heyet, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde yemek yedi. Yemeğe, futbolcular ve teknik heyetin yanı sıra Isparta Valisi Ali Haydar Öner, Eğirdir Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Abdullah Barutçu ile gazeteciler katıldı.

Zaman