Sahan Şirehan'da Ramazan Şenlikleri Başlıyor

Ramazan'ın yaklaşmasıyla birlikte hazırlıklarını tamamlayan Sahan Şirehan, farklı bir programla Gaziantep'te Ramazan ayını şenlik havasında kutlayacak.

Ramazan'ın başlamasına sayılı günler kala hazırlıklarını tamamlayan Sahan Şirehan, nostaljik bir programla karşılamaya hazırlandığı Ramazan ayında konuklarına farklı seçenekler sunacak. Gaziantep ve bölgedeki en büyük açık hava alanına sahip olan Sahan Şirehan, sıcak geçeceği bildirilen Ramazan ayında iftar için bahçesini tanzim ederek konuklarını havuzlu bahçesinde ağırlayarak geçmişten günümüze Ramazanları içeren nostaljik bir programla da iftar sofralarının şenlik havasına dönüşmesini sağlayacak.
Gaziantep'te ilk kez canlı ney-bendir dinletisine de yer verilecek olan Ramazan programında iftar saatinden başlayarak sema gösterimlerine de yer veriliyor.
Zengin bir iftar menüsüyle konuklarını ağırlamaya hazırlanan Sahan Şirehan'ın farklı uygulamalarla Ramazan ayını şenlik havasında geçireceğini ifade eden Sahan Kurumsal Kimlik Danışmanı Gökçe Demir, şunları kaydetti:
"Ramazan ayının ülkemiz ve Türk İslam alemi için hayırlı geçmesini diliyoruz. Sahan Restoranlar zinciri sadece Gaziantep'te değil, İstanbul'da bulunan şubeleriyle de bu yıl farklı bir Ramazan programı çizerek geçmişten günümüze nostaljik bir program hazırladı. Şenlik havasında geçmesini planladığımız iftar yemeklerinde zengin bir menü yanında görsel organizasyonlar ve nostaljik birçok unsuru da konuklarımızla paylaşacağız. Sahan Şirehan'da toplu iftar yemekleri için yoğun bir rezervasyon talebi var.
Farklı mekan alternatifleri arasında en yoğun talep havuz başı iftar sofralarına yönelik geliyor. Konuklarımızın güzel bir Ramazan geçirmeleri, iftarlarını çocuklarıyla birlikte huzur içerisinde geçirmeleri için her türlü çalışmayı yaptık. Özellikle çocuklu ailelerimiz için özel uygulamalarımız olacak. Uzman rehberler nezaretinde çocuklar anne ve babalarını rahatsız etmeden oyun parklarımızda hem yemelerini yiyecek hem de eğlenecekler. Senlik havası içerisinde kutlayacağımız Ramazan gecelerinde meyan
şerbeti, sema gösterimi, canlı performans ney-bendir dinletisine yer verilecek."
Toplu iftar yemekleri için Sahan'ı tercih edenlerin çoğunlukta olduğu Gaziantep'te erken rezervasyon için 0 342 2204646 nolu telefonla halkla ilişkiler bölümüne ulaşılabileceği bildirildi.