Mhp'li Kumcuoğlu'nun 'Kuraklık' Duyarlılığı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu'nun devam eden referandum çalışmalarından vakit ayırarak Söke'de düzenlenen 'Kuraklık' konulu toplantıya katılması üreticileri memnun etti

Mhp'li Kumcuoğlu'nun 'Kuraklık' Duyarlılığı
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu'nun devam eden referandum çalışmalarından vakit ayırarak Söke'de düzenlenen 'Kuraklık' konulu toplantıya katılması üreticileri memnun etti.
Söke Ticaret Borsası ve Söke Ovası Sulama Birliği tarafından gerçekleştirilen "Kuraklıkla Mücadele ve Sulama Teknikleri" konulu eğitim programlarının dördüncüsü Akyeniköy Beldesi'nde yapıldı. Söke Belediye Başkanı ve Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi, Akyeniköy Belediye Başkanı Yusuf Deveci, Söke Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bertan Balçık, CHP İl Genel Meclis Üyesi Kazım Er, MHP İl Genel Meclis Üyesi Orhan Ateş, MHP Söke Belediye Meclis Üyesi Oğuz Eryıldız, SÖGİAD Başkanı Deniz Günal, Sulama Birliği Müdürü Ömer Yıldız, Didim İlçe Tarım Müdürü İsmail Efe'nin bulunduğu toplantının sürpriz konuğu MHP Aydın Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu oldu.
Referandum çalışmalarının başlaması nedeniyle partisinin bölge milletvekilleri ile yoğun bir çalışma dönemine giren Ertuğrul Kumcuoğlu partisinin Akbük ve Ortaklar belde örgütlerinin etkinlikleri yerine kuraklık konulu toplantıya gelmeyi tercih etti. Dünyanın geleceğine yönelik bilim dünyasının üzerinde durduğu küresel ısınma ve kuraklık hareketlerini yakından takip ettiğini belirten MHP Aydın Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu; insanoğlunun geleceğini yakından ilgilendiren kuraklık konusunu partisinin iki organizasyonuna tercih ettiğini söyledi. TBMM'de meteorolojiden yağış istatistiklerini en yakından takip eden Milletvekili olduğunu belirten Kumcuoğlu toplantının katılımcılarına konuya ilgisinin yoğun olduğunu anlatırken; dünya üzerinde yaşayan herkesin konuya hassas davranması gerektiğini kaydetti.
Kuraklıkla mücadele konusunda yapılan her toplantının büyük önem taşıdığını belirten MHP Aydın Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu; "Toplantılarda gösterilen sulama tekniklerinin bugün işinize yarayıp, yaramayacağını sorgulayabilirsiniz. Ancak yakın bir gelecekte bu sulama tekniklerini kullanıyor olacağız. Buna mecburuz. Sizler şu anda gerçekleştirilen bu toplantıların önemini gelecekte daha iyi anlayacaksınız" dedi.
Milletvekili Kumcuoğlu, Aydın Bölgesindeki tüm il genel meclisi üyesi arkadaşlarına her zaman yapılması mümkün olan her yere göletlerin yapılması telkini ve tavsiyesinde bulunduğunu ifade etti.
Söke Zirai üretim İşletmesi ve İl Tarım Müdürlüğü yetkililerinin konuşmacı olarak yer aldıkları, Söke Ticaret Borsası ve Söke Ovası Sulama Birliği tarafından gerçekleştirilen "Kuraklıkla Mücadele ve Sulama Teknikleri" konulu eğitim programları 30 Temmuz'da Özbaşı Köyü, 2 Ağustos'ta Tuzburgazı Köyü ile devam edecek.