Kaymakam Yurt 93 Yaşındaki Kadına Sahip Çıktı

Kastamonu Tosya ilçesinde harabe bir evde yaşayan ve çöp toplayarak geçimini sağlayan 93 yaşındaki kadına Tosya Kaymakamı Arslan Yurt sahip çıktı

Kaymakam Yurt 93 Yaşındaki Kadına Sahip Çıktı
Tosya ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde harabe bir evde yalnız yaşayan ve çöp toplayarak yaşamını sürdüren 93 yaşındaki Naciye Ceyhan'ı Tosya Kaymakamı Arslan Yurt, evinde ziyaret etti. Tosya Kaymakamı Arslan Yurt, Ceyhan Nine'nin tüm ihtiyaçlarının karşılanacağı müjdesini verdi. Evinde Kaymakam Yurt'u gören yaşlı kadının sevinci gözlerinden okundu. Tosya Kaymakamı Arslan Yurt'a hiçbir şeye ihtiyacı olmadığını söyleyen yaşlı kadın,evinde mutlu olduğunu söyledi. Yaşlı kadına yardımcı olacaklarını belirten Tosya Kaymakamı Arslan Yurt, "Devletimiz bu gibi durumda olan insanlara çeşitli isimler altında yardımlar yapmakta. Devletin yardıma muhtaç vatandaşların durumlarının düzeltilmesi yolunda büyük adımlar atıyor. İhtiyaç sahiplerine destek olurken muhtaçlık durumunun önceliğini belirliyoruz.Tosya Kaymakamlığı olarak Tosya ve köylerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı tespit edip onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Naciye Ceyhan teyzemiz bizlere müracaat ederek durumunu bildirdi.Bizlerde hemen Naciye Ceyhan'ı evinde ziyaret ederek durumunu gördük. 93 yaşındaki Naciye Ceyhan teyzemizi bu halde bırakmayacağız.Devlet vatandaş işbirliği ile kendisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağız.Yaşamının kalan zamanını sağlıklı bir şekilde geçirmesi işin çalışacağız''dedi.
Yanındaki heyet ile birlikte Naciye Ceyhan'ın evini ve çevresini inceleyen Kaymakam Yurt, yapılabilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.