Başkan Başer: Ramazan ayı boyunca 400 kişilik iftar yemeği vereceğiz

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ramazan ayı boyunca 400 kişilik iftar yemeği vereceklerini söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine dar geli

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ramazan ayı boyunca 400 kişilik iftar yemeği vereceklerini söyledi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine dar gelirli vatandaşlara yönelik 400 kişiye iftar yemeği vereceklerini belirten Başkan Başer, "Biz vatandaşlarımıza geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yine iftar çadırı yerine Cumhuriyet Parkı içersinde bulunan Mikro Kredi Bayanlar Çarşısı'nda Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza iftar yemeği vereceğiz. Burada bulunan bayanlarımız ise 1 aylığına geçici olarak başka bir yere taşınacak." dedi.

Başkan Başer, Ramazan ayının aylar içerinde en hayırlı ay olduğunu ifade ederek, "Bu ay rahmet ve bereket ayıdır. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın rahat bir şekilde iftarını açması için 400 kişiye yetecek yemek çıkartılacaktır. Diğer illerde iftar çadırlarının kaldırılarak yerine binalarda iftar yapılması kararlaştırılmakta. Biz bu uygulamayı geçen yıl başlattık. Bu yıl ve önümüzdeki yıllarda da yine devam ettireceğiz. Vatandaşlarımız ağustos sıcağından etkilenmeden rahatlıkla iftarını açacaklar." şeklinde konuştu.

Başkan Başer, iftar yemeği dışında, aşevinden ramazan öncesinde olduğu gibi ramazan süresince de ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek verilmeye devam edildiğini, günlük 400 kişiye yetecek yemek çıkarıldığını ifade etti.