Manisa'da Saadet Partisinden Anayasa Değişikliğine 'Evet'

Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Ali Yıldız, Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Erdoğdu ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Manisa'da Saadet Partisinden Anayasa Değişikliğine 'Evet'
Sivil toplum örgütlerine ziyaretlerini sürdüren Manisa İl Genel Meclisi Başkanı Yıldız, siyasi parti ziyaretlerine de başladı. Saadet Partisi'ni ziyaret eden Yıldız, İl Başkanı Ahmet Erdoğdu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti. Dursun Ali Yıldız, Saadet Partisi ziyareti sırasında İl Başkanı Ahmet Erdoğdu'ya "Saadet Partisi'nin İl Genel Meclisi'nde üyesi yok. Manisa için yapacağınız çalışmalarda bizden bir isteğiniz ve talebiniz olursa elimizden geleni yaparız" diye konuştu.
Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Erdoğdu, yapılacak anayasa değişikliği referandumu ile ilgili yaptığı açıklamada, partisinin oyunun evet olacağını belirterek, anayasa değişikliğinde halkı sağduyulu olmaya davet etti.
Sivil bir anayasanın ülkenin geleceği için doğru olacağını ifade eden Erdoğdu, şöyle konuştu: "Sivil bir anayasaya diğer siyasi partilerin 'hayır' demesini anlamakta zorluk çekiyorum. Hangi güç bu siyasi partileri bir araya getiriyor anlamak mümkün değil. Darbeci bir zihniyeti desteklemek çağın çok geresinde kalan bir düşünce. Elbette bu millet kendi sivil anayasasını isteyecektir. Biz genel başkanımızın da dediği gibi 12 Eylül referandumuna kadar anayasa değişikliğine 'evet' diyeceğiz ancak hükümete 13
Eylül'de hayır diyeceğiz."
(ÖND-HO-Y)