Vali Yerlikaya Gündemdeki Konuları Değerlendirdi
Ağrı Valisi Ali Yerlikaya, Ağrı'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri ile bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

TOKİ ile 5 İlçe'de 804 dairenin ihalesine çıkıldığını belirten Vali Yerlikaya "Önümüzdeki hafta afetzedelerimizle ev yapma ile ilgili çalışmalarımıza başlanacak. 6 ilçe merkezimizde 856 konutumuz yapılmış olacak. Köylerle ilgili ise yaklaşık 380 köyümüzde arsa tespit çalışmaları yapılmakta. 28 Köyümüzde de yerleşimin devam edip etmeyeceği ile ilgili kontroller devam etmektedir. Afetzedeler için 2 yıl ön ödemesiz 18 yıl sıfır faizli ödemeli TOKİ evleri yapılacak. Hedefimiz kaliteli ve ödenebilir ev yapmaktır. Vatandaşlarımızın bu konuda içleri rahat olsun" dedi.
Ağrı'da yapacakları projeleri anlatan Vali Yerlikaya, konuşmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yaklaşık 2 saat süren program konuşmaların ardından son buldu.
