Mhp'li Belediye Başkanından Örnek Davranış

Bir süre önce MHP Aydın İl Teşkilatı ve Ülkü Ocakları'nın olduğu binaya asılan 'Sen açıldıkça analarımız ağlıyor' pankartının polisler tarafından sökülmesi olaylara neden olurken, Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Akbaş örnek bir davranış sergileyerek, AK Parti Hisarcık İlçe teşkilatının "Recep Tayyip Erdoğan geliyo

Mhp'li Belediye Başkanından Örnek Davranış
Bir süre önce MHP Aydın İl Teşkilatı ve Ülkü Ocakları'nın olduğu binaya asılan 'Sen açıldıkça analarımız ağlıyor' pankartının polisler tarafından sökülmesi olaylara neden olurken, Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Akbaş örnek bir davranış sergileyerek, AK Parti Hisarcık İlçe teşkilatının "Recep Tayyip Erdoğan geliyor, Kütahya 'evet' diyor " yazılı pankartı asmaları için itfaiye aracını görevlendirdi.
Referandumda kendi oyunun kesinlikle 'hayır' olduğunu söyleyen MHP'li Belediye Başkanı Mehmet Akbaş, "İlçemizde 'hayır' oylarının yüzde 50'yi aşacağını umuyorum. Bizler ilçemizde huzur, sükûn ve kardeşliğin hâkim olmasını istiyoruz. Herkesin birbirinin demokratik haklarına saygılı olması çatışmaları önleyecektir. Bu bağlamda AK Parti İlçe Teşkilatının pankart asma teklifine sıcak baktık. Hatta pankart asmaları için kendilerine itfaiyeyi tahsis ettik" dedi.
AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Mustafa Şen, pankart asımında büyük bir olgunluk örneği göstererek kendilerine itfaiye tahsis eden Belediye Başkanı Mehmet Akbaş'a bu davranışından dolayı teşekkür etti.