Gökhan Gönül’den “mucizevi” dönüş - SPOR

Fener’in geçen sezonun son haftalarını sakat sakat tamamlayan, lig bitimi de ameliyat olan başarılı savunmacısı Gökhan Gönül, mucizevi şekilde iyileşerek herkesi şaşırttı.



Fener’in geçen sezonun son haftalarını sakat sakat tamamlayan, lig bitimi de ameliyat olan başarılı savunmacısı Gökhan Gönül, mucizevi şekilde iyileşerek herkesi şaşırttı.

Mayıs ayında omuzundan ameliyat olan ve ancak Ağustos sonuna doğru hazır olması beklenen Gökhan, beklenenden kısa sürede sahalara dönerek takıma katıldı. Antrenmanlardaki performansıyla dikkat çeken Gönül’ün görev verilmesi durumunda Young Boys’a karşı forma giyebileceği belirtildi. 

Selçuk İnan&Serkan Kırıntılı gündemde 

Yurt içinden şu ana kadar İlhan Eker ve Caner Erkin’i renklerine bağlayan Fenerbahçe’nin yeni hedefinin Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncusu Selçuk İnan olduğu iddia edildi. Sarı-Lacivertli yönetimin Selçuk için Trabzonspor’la görüşmelere başlamaya hazırlandığı ifade edildi. Bu arada Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın yedek kaleci isteğinin sürmesi nedeniyle Serkan Kırıntılı’nın da gündeme alındığı kaydedildi. 

Young Boys’a karşı çift forvet

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Young Boys’la deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe’de Aykut Kocaman kadrosunu belirledi. İsviçre’deki karşılaşmada tur için avantajlı bir skor elde etmeyi planlayan Kocaman, Sarı-Lacivertli takımı çift forvetle sahaya sürecek. Kaptan Alex ve Gökhan Ünal’a hücum hattında görev verecek olan tecrübeli çalıştırıcı, savunmada Bekir İrtegün, Bilica, İlhan ve Santos’a şans tanıyacak. Orta sahada ise Kazım, Cristian, Emre ve Stoch görev yapacak. Kaleyi ise Volkan Demirel koruyacak. Fenerbahçe, Young Boys maçı için bugün İsviçre’ye gidecek. 

Yıldırım ifade verdi

Başkan Aziz Yıldırım, özel yetkili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında “şüpheli” sıfatıyla ifade verdi. Sekreteri E.D.’nin de ifadesinin alındığı soruşturmanın “gizli belge temin etmek” suçlamasıyla yürütüldüğü kaydedildi. 

Dia’nın lisansı çıkartıldı

Kanarya’nın yeni transferi İssiar Dia’nın lisansı hazır. Aykut Kocaman’ın, dün lisansı çıkartılan Senegalli oyuncuyu İsviçre temsilcisi Young Boys’la oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının kadrosuna alması ve ikinci yarıda sahaya sürmesi bekleniyor. 

 

Star Gazete