Çocuklardan belediye başkanına özel indirim

Eyüp'te mahallede satış yapan minik kız çocukları, yaptıkları takılardan almak isteyen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'ya özel indirim yaptı.

Eyüp'te mahallede satış yapan minik kız çocukları, yaptıkları takılardan almak isteyen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu'ya özel indirim yaptı.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, çarşı pazar dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinleme, sorunları yerinde gözlemleyip çözme kapsamında yaptığı gezilerine Karadolap ve Yeşilpınar mahallelerinde devam etti.

Karadolap Mahallesi'nde bazı dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının merkezlerini ziyaret eden onlarla sohbet eden Başkan İsmail Kavuncu, ardından sokaklarda ve parklarda dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi.

Başkan Kavuncu, mahallede satış yapan minik kız çocuklarıyla da sohbet etti ve onların tezgahlarındaki takılardan kendi çocukları için satın almak istedi. Başkan'la fiyat pazarlığı yapan minikler, okul şenliklerinden tanıdıkları Kavuncu için özel indirim uyguladılar. Başkan ve beraberindekilerin alışverişiyle neredeyse ellerindeki tüm ürünleri satma imkanı bulan minikler çok sevindi ve teşekkür etti.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Yeşilpınar Pazarı'nı da ziyaret ederek esnafla ve pazardan alışveriş yapan vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

Yeşilpınar'da da pazara anneleriyle birlikte alışverişe gelen çocuklar Başkan'ın kendilerine hediye ettiği rengarenk oyuncaklarla çok mutlu oldu.