Bitki Koruma Ürünleri Bayilik Sınavı Ankara'da Yapılacak

Kırşehir Tarım İl Müdürlüğünden yapılan açılamaya göre, Bitki Koruma Ürünleri Bayilik Sınavı 25 Eylül 2010 tarihinde Ankara'da yapılacak.

Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'nce 25 Eylül 2010 Cumartesi günü saat 10.00'da Ankara'da yapılacak sınava girmek için son başvuru tarihi 11 Ağustos 2010 olarak belirlenirken, istenen belgeler şu şekilde sıralandı: Ziraat mühendisleri için istenen belgeler, diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı sureti, nüfus cüzdanı sureti ve 3 adet vesikalık fotoğraf oldu. Meslek Yüksek Okulları Mezunları Teknikerleri için istenen belgeler de, Meslek Yüksek Okulları'ndan bitki sağlığı ile ilgili ders aldığını gösteren not belgesi veya transkript, diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı sureti, nüfus cüzdanı sureti, 3 adet vesikalık fotoğraf ve bitki sağlığı ile ilgili ders aldığını gösteren not belgesi veya transkript olarak sıralandı.
Son olarak ta Ziraat Teknisyenleri için istenen belgelerinin sıralandığı açıklamada, diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı sureti, nüfus cüzdanı sureti ve 3 adet vesikalık fotoğraf olduğu bildirildi. Müracaat etmek isteyenlerin en geç 11 Ağustos 2010 tarihine kadar Tarım İl Müdürlüğü Bitki Koruma Şube Müdürlüğüne Başvurmaları gerekmekte.