Ödemiş'te İmam Hatip Mezunları Pilav Gününde Buluştu

Ödemiş İmam Hatip Lisesi'nde kurulduğu yıl olan 1975'ten bu yana görev alan idareciler, öğretmenler, mezunlar ve eğitim gören öğrenciler pilav gününde buluştu

Ödemiş'te İmam Hatip Mezunları Pilav Gününde Buluştu
Ödemiş İmam Hatip Lisesi'nde kurulduğu yıl olan 1975'ten bu yana görev alan idareciler, öğretmenler, mezunlar ve eğitim gören öğrenciler pilav gününde buluştu. Okul müdürlüğünce lisenin bahçesinde organize edilen etkinlikte yoğun katılım yaşanırken, mezunlar birbiriyle hasret giderdi.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlanan pilav gününde programa Kuran-ı Kerim okunmasıyla devam edildi. Kısa bir konuşma yapan okul müdürü Cevdet Karabulut; "1981-1982 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını veren Ödemiş İmam Hatip Lisesi'nde idareciler, öğretmenler, mezunlar ve öğrenciler olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Pilav günümüzün gelecek yıllarda da sürerek geleneksel hale gelmesini temenni ediyorum" dedi.
Konuşmadan sonra ilahi grubu katılanlara ilahilerden bir demet sundu. Renkli anların yaşandığı pilav gününde okulun ilk müdürü olan Cemal Bilir'e de bir plaket takdim edildi. Ney dinletisi ve ikramla süren programın devamında 1982'den geçtiğimiz döneme kadar olan mezunlar okulda yaşadıkları acı-tatlı anıları paylaştılar.
Pilav gününe katılanlar daha sonra anı defterini doldurdular. Ayrıca katılımcılar birbirleriyle iletişim kurmak amacıyla e-posta adreslerini ve telefon numaralarını deftere kaydettiler. Yüzlerce mezunun bir araya geldiği etkinliğin sonunda toplu hatıra fotoğrafı çekildi.