Beşiktaş, Raul için Schalke ile yarışta

Beşiktaş'ın renklerine katmak için çabaladığı Real Madrid'in golcü futbolcusu Raul Gonzalez, Bundesliga takımlarından Schalke 04 yolunda. İspanyol basını, Real Madrid Te...



Beşiktaş'ın renklerine katmak için çabaladığı Real Madrid'in golcü futbolcusu Raul Gonzalez, Bundesliga takımlarından Schalke 04 yolunda.

İspanyol basını, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun takımda düşünmediği Raul'un Schalke 04'e gideceğini öne sürdü. Haberde, Alman ekibinin 33 yaşındaki golcü futbolcunun son kararını beklediği ve İspanyol yıldıza iki yıllık sözleşme teklif ettiği ifade ediliyor. Schalke'nin menajeri Felix Magath ise geçtiğimiz günlerde Sport Bild'e yaptığı açıklamada, "Evet, Raul ile ilgileniyoruz. Ama onunla ilgili olarak Türkiye'den Beşiktaş'ın da düşünceleri var ve bu durum bizim canımızı sıkıyor. Çünkü çok paraları var." şeklinde konuşmuştu.
Bu arada Beşiktaş'ın her konuda anlaşmaya vardığı Real Madrid'in bir başka yıldız futbolcusu Guti Hernandez'in ise hâlâ tatilde olduğu bildirildi. Guti'nin kız arkadaşı ile birlikte İspanya'nın Balear Adaları'nda tatiline devam ettiği ve önümüzdeki hafta sonu İstanbul'a geleceği kaydedildi.

Zaman