Fenerbahçe'de yeni sezon formaları yarın tanıtılıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü' nün 2010/2011 sezonunda kullanacağı formalar, yarın akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak bir organizasyonla ba

Fenerbahçe Spor Kulübü' nün 2010/2011 sezonunda kullanacağı formalar, yarın akşam Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak bir organizasyonla basına ve davetlilere tanıtılacak.

Özge Ulusoy, Yüksel Ak, Simge Tertemiz, Didem Taslan, Nigar Talibova gibi ünlü 16 mankenin yanı sıra Fenerbahçe futbol takımının tüm oyuncularının da podyumda yer alacağı defile öncesinde, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kuruluşundan günümüze kadar her 10 yıllık dönemde kullandığı efsane formalar da Türkiye'de şuana kadar kullanılan en kapsamlı holografik teknoloji ile sahnede yer alacak.

Gecede formaların yanı sıra, Thermocool-Fresh teknolojisi ile üretilen yeni sezon A takımlar antrenman ve kamp ürünleriyle Fenerium Sonbahar Kış Koleksiyonu da Fenerbahçeli taraftarın beğenisine sunulacak.

Satışına 24 Temmuz 2010 Cumartesi günü başlanacak olan 2010/2011 sezonuna ait bu özel formaların tanıtım programı saat 19.07'de Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü'ndeki kokteyl ile başlayacak. Defile ise saat 21.00'de Şükrü Saracoğlu Stadyumu Fenerium Tribünü'nde gerçekleştirilecek.