CİHAN'a en iyi haber ajansı ödülü

Uluslararası Radyocular Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Alkışı hak edenler' ödülleri sahiplerini buldu. CİHAN, en iyi haber ajansı dalı

Uluslararası Radyocular Birliği tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 'Alkışı hak edenler' ödülleri sahiplerini buldu. CİHAN, en iyi haber ajansı dalında ödüle layık görüldü.

Uluslararası Radyocular Birliği'nin organize ettiği ve Etimesgut Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen ödül töreni Eryaman'daki festival alanında gerçekleştirildi. Törene Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Uluslararası Radyocular Birliği Başkanı Yusuf Erbaş'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanattan, siyasete, televizyon dünyasından radyoculuğa kadar birbirinden farklı alanlarda 2009 yılının en başarılarının belirlendiği ödül töreninde Cihan Haber Ajansı yılın en iyi haber ajansı dalında ödüle layık görüldü. CİHAN adına ödülü, Abonelik ve Operasyonel Hizmetler Yöneticisi Akif Karadeniz aldı.

Yılın en iyi yerel kanal ödülünü almaya hak kazanan KON TV adına ise ödülü Ankara Temsilcisi Sinan Burhan aldı.

Samanyolu Televizyonu'nda sevilerek izlenen Ayna programı ise yılın en iyi televizyon tanıtım programı seçildi. Ayna adına ödülü, başarılı yapımcı ve sunucu Saim Orhan aldı.