Anafen'in başarılı öğrencileri Büyükerşen'i ziyaret etti

Bu yıl yapılan SBS'de 500 tam puan alan Eskişehirli başarılı öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Ziyarette

Bu yıl yapılan SBS'de 500 tam puan alan Eskişehirli başarılı öğrenciler, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

Ziyarette Anafen Dershaneleri Müdürü Ali Çiftçi, Başkan Büyükerşen'in Eskişehir'de önemli bir sima olduğunu vurguladı. Çiftçi, "Sayın Büyükerşen'in bir eğitimci olarak başarılı olan öğrencilerimize tavsiyelerini dinlemek ve öğrencilerimizi kendisiyle tanıştırmak için geldik. Eskişehir'in yüz akı olan ve SBS'de 500 tam puan alarak bizi gururlandıran öğrencilerimize Sayın Büyükerşen'in vereceği öğütler onların ufkunu açacaktır." şeklinde konuştu.

Büyükerşen, başarılı öğrencileri tek tek kutladı. Türkiye'nin genç beyinlerle aydınlığa çıkabileceğini vurgulayan Büyükerşen, "Okulda verilen eğitimle yetinmeyin. Gazete ve kitap okuyun. Karşınıza çıkan sorunları sorgulayın, yargılayın. Hiçbir şeye körü körüne inanmayın. Eğitiminizin yanında spora, kültüre ve sanata da vakit ayırın. Hayattan mümkün olduğu kadar istifade edin. Eğer kültürel donanımınızı da geliştirirseniz gelecekte daha başarılı olursunuz." tavsiyelerinde bulundu.

Başkan Büyükerşen öğrencilere Turgut Özakman'ın Çılgın Türkler adlı romanını hediye etti.