Yangına müdahale etmek isteyen itfaiye eri bayıldı (Özel)

Ankara'da ormanlık alanda çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye eri bir anda dumanların arasında kaldı. Dumandan etkilenen itfaiye eri daha son

Ankara'da ormanlık alanda çıkan yangına müdahale etmek isteyen itfaiye eri bir anda dumanların arasında kaldı. Dumandan etkilenen itfaiye eri daha sonra bayıldı.

Öğlen saatlerinde Gölbaşı ODTÜ ormanlık arazisinde bulunan alanda nedeni belirlenemeyen bir yangın başladı. Kısa sürede etkisini artıran yangın daha sonra alandaki çam ağaçlarına sıçradı. Olay yerine çağrılan çok sayıda itfaiye ekibi yangını uzun uğraşlar sonucu kontrol altına aldı.

Bu sırada çıkan yangını söndürmek isteyen Harun Reşit Caferoğlu adındaki itfaiye eri dumanların arasında kaldı. Bölgedeki özel güvenlikçiler Caferoğlu'nun koluna girerek ormanlık alandan indirdi. Caferoğlu bu sırada fenalaşarak yere yığıldı. İtfaiye erine ilk müdahale olay yerine çağrılan 112 ekiplerince yapıldı. Oksijen maskesi takılan Caferoğlu daha sonra ambulansa kadar götürüldü. Sedyeye bindirilen itfaiye erine burada arkadaşları tarafından yoğurt yedirildi. Sedye ile ambulansa konulan Caferoğlu daha fazla dayanamayarak sedyede yine bayıldı. Yaralı itfaiye eri tedavisinin yapılması için hastaneye kaldırıldı.