Uydu ve kablolu yayın sektörlerindeki profesyonelleri buluşturacak

Avrasya bölgesinin en önemli iş platformlarından biri olan Broadcast, Cable & Satellite 2010 – a Cebıt event – Fuar ve Konferansı, 6- 10 Ekim 2010

Avrasya bölgesinin en önemli iş platformlarından biri olan Broadcast, Cable & Satellite 2010 – a Cebıt event – Fuar ve Konferansı, 6- 10 Ekim 2010 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapılacak. Hannover Messe International İstanbul tarafından bu yıl on dördüncüsü yapılan fuar, her yıl olduğu gibi bu yıl da yayıncılık, uydu ve kablo sektörlerindeki profesyonellerin buluşma noktası olacak.

Fuarı, bu yıl Dış Ticaret Müsteşarlığı (DTM) desteğiyle farklı ülkelerden çok sayıda satın almacı ziyaret edecek. DTM tarafından Çin, Hindistan, Rusya, Kanada, Polonya, Brezilya, Arabistan, İran, Katar, Nijerya, Mısır, Cezayir, Libya, Ürdün, ABD, Güney Afrika Cumhuriyeti, Meksika, Şili, Peru, Güney Kore, Endonezya, Malezya, Vietnam, Pakistan, Umman, Birleşik Arap Emirlikleri, Ukrayna, Kazakistan, Türkmenistan, Gürcistan, Azerbaycan, Irak, Suriye, Tunus, Lübnan, İsveç, Hırvatistan, Kosova, Kenya, Gana, Senegal ve Tanzanya gibi hedef ülkelerde çalışmalarına başlatılan program dahilinde bu ülkelerden çok sayıda satın alma heyeti fuarda ağırlanacak.

Fuarda bu sene ilk kez yer alacak Ses & Işık & Led Özel Bölümü'nün yanı sıra, receiver, LNB tedarikçileri gibi uydu iletişimi cihazları, stüdyo ekipmanları, radyo iletişim sistemleri, merkezi dağıtım sistemleri, güvenlik sistemleri, IPTV ve CCTV gibi çeşitli ürün ve sistemler sergilenecek.

Küresel uydu ve yayıncılık pazarındaki büyük oyuncuların önde gelen buluşma noktası olarak anılan organizasyonun ziyaretçi kitlesi ise ağırlıklı olarak ulusal televizyon ve radyo kanallarının teknik kadrosu, yayın grubu, ölçü bakım bölümü çalışanları, prodüksiyon şirketleri, alışveriş merkezleri, elektrik taahhüt şirketleri, oteller, hastaneler, beyaz eşya üreticileri, tedarikçileri, kamu kuruluşları ve bakanlıkların eğitim birimleri ile belediyelerden oluşuyor.

Bu yıl TUYAD işbirliği ile, Anadolu'nun 10 farklı şehrinde faaliyet gösteren uydu, anten, elektronik iletişim sektörüyle ilgili ziyaretçiler fuara davet edilecek.

Broadcast, Cable & Satellite 2010 – a Cebıt event – Fuar ve Konferansı ,bu yıl da dünyanın ilk on bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı arasında yer alan Cebıt Bilişim Eurasia ile beraber aynı mekanda düzenlenecek. İş ilişkilerini geliştirmek ve yeni deneyimler kazanmak isteyen firmalar iki fuarın yarattığı benzersiz iş platformundan yararlanacak. İki fuarın sinerjisi bilişim, yayıncılık ve uydu iletişimi gibi birbiri ile bağlantılı sektörlerdeki ilgili herkesi bir araya getirerek beklentilerinin üzerinde iş bağlantısı fırsatları sunacak.