Tarımın Yıldızları Yarışması'nda başvuru tarihi 16 Ağustos'a uzatıldı

İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından tarımda bilinçli üretimin yaygınlaştırılması, verimliliğin ve kalitenin artırılması ve teknolojinin etkin kulla

İzmir Ticaret Borsası (İTB) tarafından tarımda bilinçli üretimin yaygınlaştırılması, verimliliğin ve kalitenin artırılması ve teknolojinin etkin kullanımının sağlanması için üretimi ve üreticiyi teşvik etmek amacıyla düzenlenen Tarımın Yıldızları Yarışması'nın başvuru süresi 16 Ağustos 2010 tarihine kadar uzatıldı.

"Tarımın Yıldızı" seçilecek üreticilere 5 bin TL, her bir üretim dalında belirlenecek 2 üreticiye ise 2 bin TL teşvik ödülü ile sponsor kuruluşlar tarafından da çeşitli ödüller dağıtılacağı belirtildi.

Yetkililer, Ege Bölgesi sınırları içerisinde, 0–199 dekar alanda tarımsal üretim yapan, çiftçi kayıt sistemine dâhil, kadın-erkek tüm pamuk, üzüm, incir ve zeytin üreticilerinin yarışmaya başvurabileceğini kaydetti.

Türkiye Ekonomi Bankası ve Ziraat Bankası'nın sponsor olarak yer aldığı Tarımın Yıldızları Yarışması'na başvuru için www.itb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunun doldurularak, 16 Ağustos 2010 tarihine kadar İTB'ye gönderilmesi gerektiği kaydedildi.