Sunar yaz etkinlikleriyle alışverişleri şenlendiriyor

Yağları ile ünlü Sunar firması, yaz döneminin bunaltıcı sıcaklarında alışverişleri şenlendiriyor. Üçlü mutfak seti hediye eden Mısır Adam animasyonunu

Yağları ile ünlü Sunar firması, yaz döneminin bunaltıcı sıcaklarında alışverişleri şenlendiriyor. Üçlü mutfak seti hediye eden Mısır Adam animasyonunu gerçekleştiren ve yaz mevsiminde yağın kullanım alanları hakkında bilgi veren Sunar, böylece müşterilerinin sağlığına katkıda bulunuyor.

Sunar firması yaz döneminde ürünlerinin bulunduğu marketleri dolaşıyor. Market içi aktiviteler ile müşterilerine çeşitli avantajlar sağlıyor. Ayçiçek yağı, Mısır yağı, Fındık yağı ile yapılan kızartmaları tattırarak, lezzetini onaylatıyor. Zeytinyağında yapılan tadım aktivitesi ile zeytinyağının sağlığa faydaları hakkında bilgiler vererek müşterilerinin sağlığına katkıda bulunuyor. Hangi yemeklerde, hangi yağların kullanılması gerektiği konusunda açıklayıcı bilgileri alan müşteriler memnuniyetle stanttan ayrılıyorlar.

Sunar ürünlerinden alan müşteriler; mutfaklarında zevkle kullanabilecekleri üçlü mutfak setinden kaşık, kevgir ve spatuladan birini hediye olarak kazanıyor.

Sunar Mısır adam; özellikle çocukların çok ilgisini çekiyor. Sunar Mısır adam, marketleri dolaşarak hediyeler dağıtıp, yaptığı animasyonlarla alışverişleri şenliğe dönüştürüyor.

Sunar yağlarının içerdiği vitaminler:

MISIR YAĞI; Türk halkının geleneksel damak tadına hitap eden Mısır Yağı, kendine has lezzetiyle diğer yemeklik yağlardan ayrılarak yemeklerde, tatlılarda ve kızartmalarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Uzun süreli sıcaklıklarda bile özelliğini kaybetmeyen Mısır Yağı yüksek miktarda Omega-6, A ve E vitamini içerir.

AYÇİÇEK YAĞI; Omega-6 yağ asidi ve E vitamini açısından zengin ayçiçek yağı, hem tadı hem de görünüşü ile mutfakların vazgeçilmezidir. Yemeklerde, salatalarda ve tatlılarda rahatlıkla kullanılabilen ayçiçek yağı, kızartmalara kattığı tat ile öne çıkmaktadır. Ayçiçeği yağı ayrıca; birlikte kullanıldığı yiyeceklerin aromalarının ortaya çıkmasına yardımcı olur.

ZEYTİN YAĞI; Akdeniz bölgesi zeytinlerinden üretilen ve tadı ile farklılaşan Sunar Sızma ve Riviera Zeytinyağlar'ı tüketicilerimizin beğenisini kazanmaktadır. Özellikle sindirim bozukluklarına, mide-bağırsak ve kalp-damar hastalıklarına karşı olumlu etkileri bulunan zeytinyağı, A,D,E ve K vitamini bakımından da zengindir. Kötü kolesterolü düşürür, kalbi korur, hazmı kolaydır. Ayrıca, yaşlanmayı geciktirir, içerdiği antioksidanlar sayesinde de kansere karşı koruyucudur.

FINDIK YAĞI; E, B2 ve B6 vitaminleri açısından zengin fındık yağı, içerdiği oleik asit ile yüksek tansiyon riskini azaltmakta, kötü kolesterolü düşürmektedir. Sunar fındık yağı kızartmalarda kullanıldığında, ortamda ve yiyecekte koku bırakmamaktadır. Hafif ve lezzetli olması nedeniyle hamur işleri de dâhil her türlü yemek yapımında rahatlıkla kullanılır. Isıya karşı dayanımı yüksek olduğundan kızartmalarda tercih edilmektedir.

SOYA YAĞI; Hafif tatlı ve neredeyse kokusuz olan Soya Yağı, Omega-3, Omega-6 ve E vitamini açısından oldukça zengindir. Doymamış yağ içeriğinin yüksek olması ve kolesterol içeriğinin sıfır olması sebebi ile sağlığına önem veren tüketiciler tarafından özellikle tercih edilir. Damar tıkanıklıkları, kalp rahatsızlığı ve bazı kanser türlerini engeller.

KANOLA YAĞI; A, D, E ve K vitaminleri içeren kanola yağı; kolesterol seviyesini düşürür, damar tıkanıklıklarını engeller ve bağışıklık sistemini güçlendirir. Doğal bir sağlık iksiri olan Kanola Yağı ayrıca içeriğindeki Omega-3 ve Omega-6 yağ asitleri ile göz ve merkezi sinir sistemi için gereklidir. Hafif ve ısıya dayanıklı yapısıyla, sağlığına önem verenlerin salata ve kızartmalarda tercih ettiği yağdır.