Malatya Kent Konseyi'nden Ziyaretler

Malatya Kent Konseyi bünyesinde çalışmalarını sürdüren Tüketici Hakları Çalışma Grubu Malatya'da faaliyet gösteren bir kısım tüketici derneklerine ziyaretlerde bulundu.

Malatya Kent Konseyi'nden Ziyaretler
Tüketici Çalışma Grubu Temsilcisi Avukat Ramazan Ayhan, Kent Konseyi Tüketici Hakları Çalışma Grubu olarak Malatya da tüketim konusunda insanları bilinçlendirmek, tüketicinin hak ve hukukunu bilerek ihtiyaçlarını karşılaması için çeşitli çalışmalarda bulunduklarını belirterek, "Amacımız tüketici dernekleri ile ortak akıl doğrultusunda buluşarak Malatya için güzel işler ortaya çıkarmaktır" dedi.
Tüketici Hakem Heyeti Müdürü Sezai Şireci de, "Kent Konseyi Tüketici Çalışma Grubu ile ortak çalışmalar yapmak bizleri memnun edecektir" dedi.
Tüketici Koruma ve Bilinçlendirme Derneği Başkanı Keriman Başıbüyük ise, Kent Konseyinin yapmış olduğu çalışmaları takip ettiğini söyleyerek, Kent Konseyi Tüketici Hakları Çalışma Grubunun çıkarmış olduğu "Tüketicinin Hukuk Rehberi" kitapçığının Malatyalılar için çok güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
Kent Konseyi Tüketici Hakları Çalışma Grubu tarafından hazırlanan "Tüketicinin Hukuk Rehberi" kitapçığı ziyaretlerin sonunda derneklere takdim edildi.