Kızı Tarafından Darp Edilen Yaşlı Kadına Polis Sahip Çıktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, kızı tarafından darp edilen yaşlı kadına polisler sahip çıktı.

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekibi, 88 yaşındaki Dursun Y. adlı nineyi Erdemli'deki huzur evine yerleştirdi. Polis, yaptıkları çalışmalar neticesinde olumsuz şartlarda yaşam süren vatandaşları tespit ederek onların daha sağlıklı koşullarda yaşam sürmelerine imkan sağlıyor. Yenimahalle'de 52 yaşındaki kızı Naciye Y. ile birlikte yaşayan Dursun Y. adlı kadının sürekli olarak hakarete uğrayıp darp edildiği iddia edildi. Mahalle sakinleri tarafından polise bildirilen
yaşlı kadına Toplum Destekli Büro Amirliği ekipleri sahip çıktı. Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Yusuf Kurnaz'ın talimatıyla Dursun Y.'yi alan ekipler ilk olarak sağlık kontrolünü yaptırdı. Daha sonra yapılan girişimler neticesinde yaşlı kadın Erdemli Huzurevine yerleştirildi.
Polislerin şefkati ile karşılaşan Dursun Nine, "Allah devletimize zeval vermesin. Allah razı olsun, çok zor günler geçirdim. O kötü günlerim geride kaldı" diye konuştu.
Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ayrıca, Şehit Mustafa Mahallesinde virane bir yerde yaşam süren 68 yaşındaki Halit Ateş isimli vatandaşa da sahip çıktı. Terk edilmiş yıkık evde kalan Halit Ateş de Erdemli Huzurevine yerleştirildi.
(EY-AK-HO-Y)