Kent Konseyi'nden Kaymakam Keklik'e Ziyaret

Aliağa Kent Konseyi Başkanı Yakup Öztürk ve yürütme kurulu üyeleri Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik'i makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi

Kent Konseyi'nden Kaymakam Keklik'e Ziyaret
Aliağa Kent Konseyi Başkanı Yakup Öztürk ve yürütme kurulu üyeleri Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik'i makamında ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.Kaymakam İbrahim Keklik'e yapılan ziyarette bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Aliağa Kent Konseyi Başkanı Yakup Öztürk ortak akılla hareket etmenin her zaman başarılı sonuçlar verdiğini belirterek "Kentimizle ilgili oluşturulacak ve uygulanacak projelerin ortak akılla ortaya çıkması her zaman faydalı olmuştur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumun her bireyinden bizlere gelecek fikirleri değerlendirerek Aliağamız için güzel projeler üretmeye devam edeceğiz." dedi.
Kent Konseylerinin toplumun kaynaşması, sorunlarını ve sıkıntıları rahatça paylaşabilecekleri bir ortam olduğunu belirten Aliağa Kaymakamı İbrahim Keklik "Yeni seçilen Kent Konseyi çalışma ekibine başarılar diliyorum. Aliağa için oluşturulacak olumlu her projeye destek vermeye hazırız" dedi.