Kargoyla Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslar Yakalandı

Adıyaman'da kargo ile uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen şahıslar, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ileri sürülen M.Y, G.T, H.G, İ.Y, M.Ç, S.B ve O.G isimli şahıslar, Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 ay önce başlatılan takip sonucu yakalandı. Takip sonucunda özel bir kargo şirketinin Adıyaman şubesine şahıslara ait paket geleceğini öğrenen ekipler, paket içerisinde alüminyum çerçeve içerisine saklanmış 12 adet yeşil ve 8 adet pembe renkli toplam 20 adet sentetik uyuşturucu hap ile 2 paket
halinde, 2 gram kubar esrar maddesi bulunduğunu tespit etti.
Daha sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince kent girişinde yapılan uygulama sonrasında şüpheli şahıslara ait 1 kilogram ve 2 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Her geçen gün delil sayısını arttıran KOM ekipleri, Adıyaman, Şanlıurfa ve İzmir illerinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 5 gram kubar esrar, 5 kök hint kenevir bitkisi,15 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Operasyon kapsamında yakalanan şahıslar, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.