İl Genel Meclis Üyelerinden Valiye Ziyaret

Karabük İl Genel Meclisi üyeleri Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret etti.

İl Genel Meclis Üyelerinden Valiye Ziyaret
Karabük İl Genel Meclisi üyeleri Meclis Başkanı Hüsnü Özcan başkanlığında Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret ettiler. Ziyaret dolayısıyla bir konuşma yapan İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan, "Sizlerle birlikte ilimizde görev yapmaktan bizler de son derece mutluyuz. İlimizi ve ilçelerimizi yakından bilen bir mülki amirsiniz. Bu açıdan sizin atanmanız hepimiz için sevindirici bir gelişmedir. Sizlerin önderliğinde Karabük'te başarılı çalışmalar yapacağımıza inanıyorum" dedi.
Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Vali İzzettin Küçük ise, "Sizlerle birlikte bu ili daha ilerilere götürmeye çalışıyoruz. Bütçe kısıtlığımıza rağmen sizlerin de gayretleriyle, imkanları yerinde ve tasarruflu kullanarak vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Kaynaklarımızı artırmak ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak için var gücümüzle el birliği içinde çalışacağız. Ben geçmiş yıllardaki başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bundan sonra da bu başarının artarak devam etmesini diliyorum" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Vali İzzettin Küçük, Karabük ilçelerinin genel sorunları ile ilgili meclis üyeleri ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.