Büyükşehirden Havaalanına Ulaşım Desteği

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Lufthansa Havayolları'nın Münih-Bursa arasında başlatacağı tarifeli seferler için Yenişehir Havaalanı'na otobüs kaldıracak

Büyükşehirden Havaalanına Ulaşım Desteği
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Lufthansa Havayolları'nın Münih-Bursa arasında başlatacağı tarifeli seferler için Yenişehir Havaalanı'na otobüs kaldıracak. Uçuş saatlerine göre planlanan otobüs seferleri ile vatandaşların Yenişehir Havaalanı'na ve Bursa'ya ulaşımlarında herhangi bir sıkıntı yaşanmayacak.
Bursa ile Münih arasında tarifeli uçak seferlerini 1 Ağustos'ta başlatacak olan Lufthansa Havayolları'na destek veren Bursa Büyükşehir Belediyesi, uçuş saatlerine göre planlanan otobüs seferlerini 2 Ağustos'ta başlatacak.
Yenişehir Havaalanı'ndan saat 04.10'da Münih'e hareket edecek olan uçak için Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden saat 01.00'da hareket edecek olan Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs, Merinos, Yüksek İhtisas Hastanesi ve Kestel duraklarından alacağı yolcularla havaalanına ulaşacak.
Her hafta Salı, Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı olarak yapılacak seferlerde Münih'ten 21.45'te havalanacak olan uçak, saat 01.15'te ise Yenişehir Havaalanı'nda olacak. Bu saatte havaalanında hazır bekleyecek olan Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüs, aynı güzergahı takip ederek vatandaşları Bursa'ya ulaştıracak.
Lufthansa Havayolları'nın 2 Ağustos'ta başlatacağı seferlerle Bursa'nın Avrupa'nın diğer kentlerine bağlantısı da sağlanmış olacak.