Bahçeli'den Hüseyin Çelik'e: Özür dilemezse şerefsiz kalacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik arasındaki 'bıyık polemeği'nde üslup yerlerde sürünüyor.

“Sarkık bıyıklı özel timciler MHP’nin arka bahçesidir” diyerek polemiği başlatan Çelik’in özür dilemesini isteyen Bahçeli, “Aksi takdirde bu alçaklık, söyleyenin de, söyletenin de, göz yumanın da alnına, nesillerinden bile çıkmayacak kadar kazınmış bir şerefsizlik olarak kalacaktır” diye konuştu. Bahçeli, dünkü MHP grubunda şunları söyledi:

Aydın Valisi’ne tepki: PKK’nın paçavralarını indiremeyen, teröre teslim olmuş aciz bir Başbakan karşımızda. Buna karşılık, bu zihniyet, partimizin binalarındaki pankartları, hükümet uşağı olmuş valiler eliyle gece yarısı indirmenin telaşı içindedir. Aydın’da İl Başkanlığımıza yapılan saldırı tamamen keyfi ve haddi aşan bir kanunsuzluktur. Bu oyunun parçası olan basiretsiz il valisinin Aydın’da görev yapma zemini ve şartları bütünüyle ortadan kalkmıştır. Anayasa değişikliklerine ‘hayır’ mitingimin ilkini Aydın İlinde başlatacağım.

AKP’li Çelik’le bıyık kavgası: Milletimizin esenliği için terörle mücadelede sayısız şehit vermiş kahraman Özel Harekât polisinin aziz hatıralarını, şeref ve haysiyetini incitecek şekilde, bıyığı üzerinden utanmadan hakaretler ediyorsunuz. AKP zihniyetini hiç değilse geçmişi şan, şerefle ve şehadetle dolu kahraman Özel Harekat polislerimizden, şehitlerinin ailelerinden derhal özür dilemeye çağırıyorum. Aksi takdirde bu alçaklık, söyleyenin de, söyletenin de, göz yumanın da alnına, nesillerinden bile çıkmayacak kadar kazınmış bir şerefsizlik olarak kalacaktır.

net haber