Antakya Festivali bünyesindeki eğlence içerikli etkinlikler iptal edildi

Hakkari'nin Çukurca ve Van'ın Gürpınar ilçesinde 7 askerin şehit olmasından dolayı 26. Antakya Festivali kapsamında gerçekleştirilecek eğlence içerikl

Hakkari'nin Çukurca ve Van'ın Gürpınar ilçesinde 7 askerin şehit olmasından dolayı 26. Antakya Festivali kapsamında gerçekleştirilecek eğlence içerikli programların tamamı iptal edildi.

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hakkari'nin Çukurca ve Van'ın Gürpınar ilçesi kırsalında 7 vatan evladının şehit düşmesi sonrasında derin üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Hain terör örgütü emeline asla ulaşmayacaktır. Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşecektir. Bu vatan için canını verecek milyonlar sırada yer alıyor." dedi.

Başkan Savaş ayrıca Hatay'ın Anavatana katılışının 71. yıldönümü münasebetiyle bu yıl 26.'sı gerçekleştirilecek olan Antakya Festivali kapsamında yer alan eğlence ve müzik içerikli etkinliklerin tamamının şehitlere saygı nedeniyle iptal edildiği bilgisini verdi.

26. Antakya Festivali kapsamında eğlence programları iptal edilirken festival korteji, festival aşı, mahalle şenliklerinde tiyatro gösterileri, yemek yarışması, aba güreşleri ve künefe şöleni düzenlenecek.