Eşinin çalıştığı villanın havuzu yaşlı kadına mezar oldu

Sarıyer'de eşinin bekçiliği ve bahçıvanlığını yaptığı villaya gelen 55 yaşındaki kadın, havuzda boğulmuş halde bulundu. 6 ay önce evlendiği eşi için e

Sarıyer'de eşinin bekçiliği ve bahçıvanlığını yaptığı villaya gelen 55 yaşındaki kadın, havuzda boğulmuş halde bulundu. 6 ay önce evlendiği eşi için erik toplamaya giden yaşlı adam, geri döndüğünde 55 yaşındaki eşini havuzda boğulmuş halde buldu.

Edinilen bilgiye göre; Olay Sarıyer Şifaüstü Sokak 8 numarada bulunan bir villada meydana geldi. İsminin Günay olduğu öğrenilen 55 yaşındaki yaşlı kadın, İbrahim adlı 72 yaşındaki kocasının, bahçıvanlığını ve bekçiliğini yaptığı villaya geldi. Eşi için villanın bahçesindeki ağaçtan erik toplamaya giden yaşlı adam, geri geldiğinde karısının havuzdaki cansız bedeniyle karşılaştı. Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi intikal etti. Olay yerine gelen savcı, yaklaşık 1 saat süren incelemesi ardından evden ardından ayrıldı.

Yaşlı kadının eşyaları ise delil torbalarında incelenmek üzere polis merkezine götürüldü. Yaşlı kadının nasıl boğulduğu öğrenilemezken, polisin villada gezmeye çıkan kadının havuz etrafında dolaşırken ayağının kayarak düştüğü ihtimali üzerinde durduğu öğrenildi. Bu arada, yaşlı çiftin henüz 6 ay önce evlendikleri öğrenildi.