Beşiktaş, Vikingur maçının son çalışmasını yaptı

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında 22 Temmuz günü karşılaşacağı Vikingur maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, yaklaşık 2 saat çalış

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında 22 Temmuz günü karşılaşacağı Vikingur maçının hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, yaklaşık 2 saat çalıştı.

Siyah - beyazlı ekip sabah yaptığı antrenmanla Vikingur ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçının İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanın yaklaşık 2 saat sürdüğü açıklandı.

İdmana izinli olan Tello ile tedavilerine devam edilen Rüştü Reçber, Rıdvan Şimşek ve Yusuf Şimşek katılmadı. İzinden 3 gün erken dönen Holosko ise, takımdan ayrı olarak çalıştı.

Teknik Direktör Bernd Schuster yönetiminde yapılan antrenman takım halinde koşularla başladı. Daha sonra minyatür kale maç ve pas çalışmaları yapan siyah - beyazlılar, 3 grup halinde yarım sahada taktik çalışmalar yaptıktan sonra, şut çalışması ile idmanı tamamladı.