Şehit Uzman Çavuş Berber gözyaşları arasında defnedildi

Siirt'in Pervari ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Berber, Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Yukarı Çağlar

  Siirt ' in Pervari ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Yunus Berber , Karaman ' ın Ermenek ilçesine bağlı Yukarı Çağlar köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi .

Şehit uzmanın naaşı , askeri helikopterle önce Ermenek Karayolları Şube Şefliği ' ne , ardından da askerler tarafından Ermenek Devlet Hastanesi ' ne götürüldü . Yunus Berber ' in cenazesi Cuma namazının ardından Yukarı Çağlar köyünde kılınan cenaze namazını müteakip köy mezarlığında götürüldü . Cenazeye katılan çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla PKK aleyhine sloganlar attı . Şehit Berber , köy mezarlığında düzenlenen dini törenle toprağa verildi .

Şehidi son yolculuğuna 2 , 5 yaşındaki kızı Esila Nur , annesi Huriye Berber , ağabeyi Mehmet , kız kardeşi Fadime ve eşi Yasemin Berber ile birlikte , Karaman Valisi Süleyman Kahraman , AK Parti Karaman milletvekilleri Lütfü Elvan Mevlüt Akgün , MHP Karaman Milletvekili Hasan Çalış , Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaattin Örsal , Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu ve çok sayıda vatandaş gözyaşlarıyla uğurladı .