Makü En Hızlı Büyüyen Üniversiteler Arasında

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Gökay Yıldız, MAKÜ'nün çalışmaları ile ilgili olarak basın mensuplarının katıldığı bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Makü En Hızlı Büyüyen Üniversiteler Arasında
  Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ( MAKÜ ) Rektörü Gökay Yıldız , 3 fakülte ve 6 yüksekokul ile 2006 yılında Türkiye ' deki 15 üniversite ile birlikte açılan MAKÜ ' nün , 3 fakülte , 3 enstitü , 2 yüksekokul , 6 meslek yüksekokulu , 6 araştırma ve uygulama merkezi , 6 rektörlüğe bağlı bölüm ile en hızlı büyüyen üniversiteler arasında olduğunu belirtti .
MAKÜ ' de 14 bin 77 öğrencinin eğitimin gördüğünü belirten Rektör Yıldız , 6 bin 700 yeni öğrencinin alınacağını belirtti . Rektör Yıldız ayrıca YÖK ' ten Mühendislik-Mimarlık Fakültesi ile Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu ' nun açılmasını istediklerini ve 2010-2011 eğitim-öğretim yılında Fen Edebiyat Fakültesi ' nde Matematik , Fizik , Arkeoloji ve Antropoloji Bölümlerinin açılacağını söyledi .
MAKÜ Konferans ve Sergi Salonu ' nda düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından , MAKÜ Rektörü Gökay Yıldız , Rektör Yardımcısı Dr . Zeki Yıldırım ve basın mensupları Örtülü Yerleşkesi ' ni gezdi . Alt yapı ve binalarda en iyi teknolojiyi kullandıklarını dile getiren Rektör Yıldız , her şeyin en iyisini yapmak için yola çıktıklarını belirtti .