Kuşadası'nda nostaljik açık hava sinema keyfi

Kuşadası Belediyesi, 'sinemADA buluşalım' sloganıyla geçen yıl başlattığı açık hava sineması etkinliğini bu yıl da düzenliyor. Kuşadalılar, vizyon fil

  Kuşadası Belediyesi , ' sinemADA buluşalım ' sloganıyla geçen yıl başlattığı açık hava sineması etkinliğini bu yıl da düzenliyor . Kuşadalılar , vizyon filmlerinin yer aldığı etkinlikte birçok filmi izleme imkanı bulacak . Ege Mahallesi , Belediye binası arkası , İkiçeşmelik Mahallesi , Camiatik Mahallesi ve Meram Sitesinde yaz sineması etkinliği gerçekleştiriliyor .

Kuşadası Belediyesi ' nin nostaljik yaz sineması keyfini yaşatan " sinemADA buluşalım " etkinliğinin ilk gösterimi Ege Mahallesi ' nde yapıldı . İlk gösterim dolayısıyla vatandaşlara ücretsiz gazoz ve patlamış mısır dağıtıldı .

BKM ekibinin " Çok Film Hareketler Bunlar " filminin gösterimi ile başlayan sinema maratonunda , her hafta ayrı bir vizyon filmi gösterilecek . İki ay sürecek gösterimlerde sırasıyla Nine ( Dokuz ) , Adını Sen Koy , Ay Lav Yu , Bornova Bornova , Yasak Bölge 9 , İki Dil Bir Bavul , Hain ve Pandora ' nın Kutusu isimli filmler gösterilecek .

30 Ağustos günü İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı ' nda Zülfü Livaneli ' nin katılımıyla " Veda " filminin özel gösterimi ile devam edecek sinema keyfi 1 Eylül Dünya Barış Günü ' nde yine İsmail Cem Dostluk ve Barış Meydanı ' nda Michael Moore ' un " Kapitalizm : Bir aşk Öyküsü " isimli belgesel filmin özel gösterimiyle son bulacak .