İsrail Donanmasının Katlettiği İbrahim Bilgen İçin İnternet Sitesi Açıldı

İsrail'in, Mavi Marmara gemisine saldırısı sonucu hayatını kaybeden İbrahim Bilgen için yakınları ve sevenleri tarafından internet sitesi açıldı.

  İsrail ' in Gazze ' ye yönelik uyguladığı ambargoyu kırmak amacıyla 32 ülkenin katılımıyla hazırlanan insani yardım gemisi Mavi Marmara ' ya Siirt ' i temsilen İbrahim Bilgen ve Metin Yardım katılmıştı . Yardım gemisine uluslararası sularda İsrail donanması tarafından saldırı düzenlenmiş saldırıda Metin Yardım yaralanırken İbrahim Bilgen vücuduna aldığı 4 kurşun ile hayatını kaybetmişti . İbrahim Bilgen için Siirt ' te tüm dünyaya ibret olacak bir karşılama düzenlenmiş ve Bilgen ' in cenazesi Şeyh Musa Mezarlığı ' nda
defnedilmişti . Bilgen ' in sevenleri İbrahim Bilgen tarafından bu süreçte yaşanan tüm gelişmelerin yer aldığı bir internet sitesi hazırladı . Sevenleri tarafından açılan www . ibrahimbilgen . com internet sitesinde Bilgen ' in özgeçmişi , fotoğrafları , kendisi ile ilgili yazılan şiir , makale , yorumlar ve haberlerin yanı sıra Bilgen ' e ait çok sayıda fotoğraf ve videoya yer verildi .