'Çığlığın Gücü' Seminerinde Personele Promosyon Müjdesi

Şahinbey Belediyesi, kültür ve sosyal etkinlikleri çerçevesinde Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Dr

'Çığlığın Gücü' Seminerinde Personele Promosyon Müjdesi
  Şahinbey Belediyesi , kültür ve sosyal etkinlikleri çerçevesinde Kişisel Gelişim ve NLP Uzmanı Dr . Ala Elcircevi ' nin konuşmacı olarak katıldığı " Çığlığın Gücü " konulu seminer düzenledi . Düzenlenen programda ayrıca memur ve kadrolu işçileri kapsayan Vakıfbank ' la belediye arasında promosyon anlaşması yapıldı .
Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi ' nde meclis üyeleri ve personellerin katıldığı seminerde konuşan Dr . Ala Elcircevi , dünyanın en önemli insanının kişinin kendisi olduğunu , neye inanılırsa onun gerçekleşeceğini savunarak , " Başarı ve motivasyon için her sabah aynada kendinize ' Bugün benim için harika şeyler olacak ' deyin , 24 saat gülümseyin ve asla tartışmayın " dedi .
Kendisine değer vermeyene , önemli görmeyene kimsenin bir değer vermeyeceğini belirten Elcircevi , " Benimle yola çıkanlar neden benden başarılı oldular? Sorusunun cevabı yine bizim içimizde . Kendimizi yenilememiz gerek . Neden olmasın? dememiz gerek . Başarılı olmak mı istiyoruz? O zaman başaracağımıza inanmalıyız " dedi .
Tesadüfe inanan insanların , planlarının , odaklanma ve konsantrasyonlarının olmadığını , sürekli bahaneler ürettiklerini , hedeflerin temelinde inançlar olduğunu ifade eden Elcircevi , neye inanılırsa onun gerçekleşeceğini savundu . Elcircevi , başarılı olmak için bahaneleri bir kenara bırakmak gerektiğini belirterek , şöyle dedi :
" Geçmişte verdiğiniz kararlar nedeniyle bugünü yaşıyorsunuz . Gözünüzdeki ' at gözlüğünü ' çıkarmaz ve kararlarınızı değiştirmezseniz , hayatınızın bundan sonrasında da aynı şeyleri yaşayacaksınız . Attığınız adımların ve kimlerle yarıştığınızın farkında olmalısınız . Çocuklarınıza kesenizi açtığınız gibi yüreğinizi de açın . . . Çocuklarınıza kesenizi açıp , yüreğinizi açmazsanız sonrasında çok büyük acılar yaşayabilirsiniz . Anne babaların hatalı davranışlarından birinin de çocuklarına kısıtlı sevgi vermek
olduğunu savunan Elcircevi , şunları söyledi :
" Çocuklarımızı severken sanki vücudumuzdan bir parça koparıp veriyoruz . Çocuğunuza günde 1 kere sarılıyorsanız yaşadığını hissettiriyorsunuz , 14 kere sarılıyorsanız anne ve babası olduğunuzu hissettiriyorsunuz . Bilinçaltı 24 saat çalışır . Onlarla uykudayken bile konuşun . "
Seminerden dolayı Dr . Ala Elcircevi ' ye sahneye birlikte çıktığı iki küçük çocukla birlikte teşekkür buketi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu , Dr . Ala Elcircevi ' nin daha önce dinlediğini ve çok beğendiğini belirterek , belediye personellerinin de bu güzel semineri dinlemesini sağladıklarını söyledi .
722 bin Şahinbeyli vatandaşın Şahinbey Belediyesinden hizmet beklediğini kaydeden Başkan Tahmazoğlu , personel ve meclis üyelerine teşekkür ederek , göreve geldikleri günden bu yana güzel çalışmalara imza attıklarını belirtti . Düzenli bir şekilde personellerin maaş ve ikramiyelerinin ödendiğini ifade eden Başkan Tahmazoğlu , " Belediyemiz memur ve kadrolu işçilerinin maaşlarının üç yıl boyunca Vakıfbank ' a yatırılması karşılığında sendika yetkililerinin de katılımı ile banka ile promosyon anlaşması imzaladık .
Bu anlaşma gereği personellerimizin hesabına bugün 900 TL para yatırılacaktır . Hayırlı uğurlu olsun " dedi .
Daha sonra her ay belirlenen performansı iyi olan personellere Cumhuriyet altını verildi .