Maganda sünnet cemiyetini taradı, 6 kişi yaralandı

Bursa'da, sünnet cemiyetinde kavga eden bir kişinin, av tüfeği ile ateş açması sonucu 17 yaşındaki bir gencin de aralarında bulunduğu 10 kişi yaraland

Bursa'da, sünnet cemiyetinde kavga eden bir kişinin, av tüfeği ile ateş açması sonucu 17 yaşındaki bir gencin de aralarında bulunduğu 10 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre olay, merkez Nilüfer ilçesi Çalı Sanayi Bölgesi Geyveli Caddesi üzerinde gerçekleştirilen bir sünnet cemiyetinde meydana geldi. İddiaya göre, cemiyete katılan ve daha önceden aralarında husumet bulunan Mehmet G. (40) ile Serkan T. (33) arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine Turhan G. (47) ile Gökhan A. (29) da kavgaya karıştı. Bunun üzerine ablasının evine giden Serkan T., av tüfeğini alarak sünnet cemiyetine geri döndü. Serkan T.'nin av tüfeği ile rastgele ateş etmesi sonucu, aralarında 17 yaşındaki K.A.'nın da bulunduğu H.A. (50), Tayfun S. (27), Harun F. (27), Sonay K. (23), Doğan G. (35) ve Emrah E. (24) vurularak yaralandı.

Yaralılar, 112 acil servis ambulansı ile Çekirge Devlet Hastanesi ve Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Doğan G. ile Emrah E.'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kavgaya karışan Turhan G., Gökhan A. ve Mehmet G. ile cemiyeti kan gölüne çeviren Serkan T.'nin ise darp sonucu yaralandığı belirtildi. 6 kişinin av tüfeğiyle yaralanmasına neden olan şüpheli Serkan T., olayın ardından av tüfeğini bırakarak kaçtı. Güvenlik güçleri, Serkan T.'nin yakalanması için çalışma başlattı.