AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem: Referandumda evet demek bir zorunluluk oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, refandumda evet demenin zorunlu hale geldiğini belirterek, "12 Eylül Anayasası'nın değişmesinin millet i

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, refandumda evet demenin zorunlu hale geldiğini belirterek, "12 Eylül Anayasası'nın değişmesinin millet için tek çıkar yolu bu." dedi.

Erdem, Sivas'ın Divriği ilçesini ziyaret etti. Refarandum hakkında ilçe parti binasında açıklama yapan Erdem, "12 Eylül Anayasası'nın değişmesinin millet için tek çıkar yolu bu. Daha bağımsız, daha fazla demokrasi için bu yasanın geçmesi gerekiyor.'' şeklinde konuştu. Erdem, yasanın darbe yasası olduğunu ve bunu değiştirecek olanın da Türk milleti olduğunu ifade etti.

Kaymakam Önder Bakan'ı da ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Erdem, Divriği Ulu Camii ve Darüşşifası'nı ziyaretinde "Hayran kaldım, çok etkilendim. Bu eseri yerinde görmenin sevincini yaşıyorum." ifadesini kullandı. Ulu Camii'ye sahip çıkılacağını ve gerekli tüm restorasyonların yapılacağını belirten Erdem, tarihi konakları ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.