Yat Turunda Denize Düşen Genç Bütün Aramalara Rağmen Bulunamadı

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde günübirlik yat turlarına çıkan bir teknede meydana gelen kazada bir kişi kayboldu.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet Bozkurt (25) adlı genç ve 4 akrabası günübirlik gezi için yat kiraladı. Taşucu balıkçı barınağından sabah saat 10.00'da hareket eden yat, Boğsak Koy'una yaklaştığı sırada Mehmet Bozkurt ve yanında bulunan akrabaları yatın burun kısmında bulunan hamağa uzandılar. Kaptan ve personelin bütün uyarılarına rağmen hamağa yatan Bozkurt, seyir halindeki yatın sallanmasıyla birlikte suya düştü.
Hamakta bulunan iki kişi kendi çabalarıyla diğer iki kişi ise tekne personelinin yardımlarıyla suya düşmekten kurtuldu. Tekne kaptanı durumu Taşucu Sahil Güvenlik birimlerine bildirdi. Sahil Güvenlik birimleri tüm aramalara rağmen Bozkurt'un izine rastlayamadı. Bunun üzerine Mersin Sahil Güvenlik Arama Kurtarma ekibi olay yerine gelerek zodyak botlarla Bozkurt'u arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Mersin Sahil Güvenlik Arama Kurtarma ve Taşucu Sahil Güvenlik ekiplerinin arama çalışmalarına devam ettiği
bildirildi. Olayın üzerinden saatler geçmesine rağmen Bozkurt'tan bir haber alamayan ailesi endişeli bekleyişini sürdürüyor.
Görgü tanıkları ise hamaktan düşen Bozkurt'un kafasını tekneye çarptığını, suya çakılarak gözden kaybolduğunu söyledi