Havran'da Motosiklet Festivalii

Yurtiçi ve yurtdışındaki motosiklet tutkunları, Balıkesir'in Havran ilçesinde düzenlenen 'Motosiklet Festivali'nde buluştu

Havran'da Motosiklet Festivalii
Yurtiçi ve yurtdışındaki motosiklet tutkunları, Balıkesir'in Havran ilçesinde düzenlenen 'Motosiklet Festivali'nde buluştu. Festivalde en yaşlı motorcu seçilen 80 yaşındaki Adem Güleli, gençlerin motosiklete heveslenmemesini istedi.
Motosiklet tutkunları, Havran il genel meclis üyesi İbrahim Yılmaz Duman'ın girişimleri ve Balıkesir Motosiklet Kulübü, Havran Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı'nın ev sahipliğinde oksijen deposu olarak bilinen Kazdağları'nda bir araya geldiler.
Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, 'Havran'ın turizmde hak ettiği payı alabilmesi için yoğun çalışmalarımız sürüyor. İlçemizin kabuğunu kırmasının sevincini yaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta okçuluk turnuvası ile şiir yarışması düzenlendi. Bu hafta ise motosiklet festivaline ev sahipliği yapıyoruz. Havran sosyal faaliyetlerin merkezi olması için çalışacağız. Festivalin düzenlenmesinde emeği geçenlere şükran borçluyuz" diye konuştu.
Bine yakın motosiklet sürücüsü, dün geldiği Talimalanı'nda çadır kurdu. Gece kamp ateşi yakarak Beta grubunun konseri ile coşan motor tutkunları ile geç saatlere kadar eğlendiler.
Motosiklet festivalinin açılış törenine, AK Parti Balıkesir milletvekili İsmail Özgün, Kaymakam Fatih Genel, Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Büyükdere Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı ve diğer daire amir ve müdürleri ile motosiklet tutkunları katıldı.
Son model motosikletlere binen milletvekili İsmail Özgün, Kaymakam Fatih Genel ve Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu ise ilk defa motosiklete binebilmenin keyfini yaşadılar. İsmail Özkan konseri ise büyük ilgi gördü. Bugün start alan festival birbirinden ilginç yarışma ve konser ve sahil şeridi turu ile devam edecek.Festival yarın akşam sona erecek.