Mamak Kadın Sağlığı Merkezi'ne Yoğun İlgi

Mamak Belediyesi'nin kadınlara özel olarak uygulamaya koyduğu Kadın Sağlığı Merkezi büyük ilgi görüyor.

Sosyal projelerinin sağlık ayağına bir yenisini ekleyen Mamak Belediyesi, Kadın Sağlığı Merkezi ile Mamak Kültür Merkezi'nde faaliyet göstermeye devam ediyor. Mamak Belediyesi ve Centrum Tüp Bebek Merkezi işbirliği ile açılan merkezde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Recai Pabuçcu, Op. Dr. Gurhan Keleş ve Op. Dr. Mehmet Öztürkmen tarafından kısırlık, polikistik over, endometriozis ve serviks kanseri taramaları gerçekleştiriliyor.
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Sağlık alanında önemli bir hizmeti daha yerine getirdiğimize inanıyoruz. Haftada bir gün olmak üzere 5 aydır faaliyet gösteren merkezimizden 300 hastamız yararlandı. İlçemizde yürüttüğümüz evde bakım ve sağlık hizmeti, göz taraması ve kanser taramaları gibi projelerle vatandaşımızın yanındayız. Sağlık hizmetlerimizden tüm vatandaşlarımız yararlansın istiyoruz" dedi.
Kadın Sağlığı Merkezi, salı günleri 13.00-6.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Merkezden yararlanmak isteyen hastalar randevu için 562 25 09 numaralı telefonu arayıp, ücretsiz muayene olabiliyor.