Maltepe Dershanesi LYS'de Türkiye 31.'si çıkardı

Maltepe Dershanesi Müdürü Bayram Günsili, LYS sonuçlarına göre eşit ağırlık dalında Dilara Ayşe Akdeniz isimli öğrencilerinin Kırıkkale 1.'si ve Türki

Maltepe Dershanesi Müdürü Bayram Günsili, LYS sonuçlarına göre eşit ağırlık dalında Dilara Ayşe Akdeniz isimli öğrencilerinin Kırıkkale 1.'si ve Türkiye 31.'si olma başarısını gösterdiğini söyledi.

Dershane Müdürü Bayram Günsili, dershanede, LYS'de yüksek başarı gösteren öğrencilerle birlikte yaptığı basın açıklamasında, Maltepe Dershanesi'nin 3 öğrencisinin Kırıkkale sıralamasında ilk 5'te yer alarak ayrı bir başarıya daha imza attığını ifade etti. Günsili, "MF puan türünde Ahmet Polat Kırıkkale 3.'sü oldu. Bu dalda ilk 10'da 5 öğrencimiz dereceye girdi." dedi.

Günsili açıklamasına şöyle devam etti: "Öğrencilerimizden Mehmet İçöz Türkiye 142.'si, Pınar Şahin Türkiye 146.'sı olarak başarılı oldular. TS puan türünde Üzeyir Pekdoğan Türkiye 331.'si oldu. Dil puan türünde Gamze Şencan, Türkiye 526.'sı olarak yerini almıştır. Ayrıca yüzlerce öğrencimiz, Maltepe Dershanesi'nde hazırlanarak istedikleri bölüme girmeye hak kazandılar. Öğrencilerimize, ailelerine, öğretmen ve idarecilere emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum."